The Human Safety Net dobitnik nagrade

The Human Safety Net dobitnik nagrade "Kampanje sa svrhom 2023"

20.11.2023.

Na Međunarodni dan deteta, 20. novembra 2023. godine, naša inicijativa The Human Safety Net dobila je još jedno važno priznanje – statuetu i titulu Kampanje sa svrhom social 2023, kao jedna od najboljih društveno odgovornih kampanja u Srbiji za ovu godinu.

Nagrada je dodeljena u okviru Festivala Kampanje sa svrhom, koji predstavlja prvi Festival društveno odgovorne komunikacije u Srbiji i regionu. U ime Generali Osiguranja Srbija, nagradu su primile koleginice iz Direkcije za korporativne komunikacije - Milena Trajković, menadžer za komunikacije i društveni uticaj i Nastasja Vukić, programski menadžer za The Human Safety Net. 

Ponosni smo što smo dobili potvrdu koliko je važno da širimo svest o značaju edukacije roditelja dece do šest godina, jer na taj način prużamo podršku brojnim porodicama u rešavanju svakodnevnih dilema i omogućavamo deci jednake šanse za ostvarenje potencijala. Ova nagrada je podstrek da nastavimo sa istom posvećenošću da donosimo promene i stvaramo bolje sutra.

Zahvaljujemo se svim našim koleginicama i kolegama volonterima i THSN Ambasadorima koji nas uvek nesebično podržavaju u svim aktivnostima, i bez čijeg doprinosa dobijanje ovakvih priznanja ne bi bilo moguće.

nagrada